HartBewust

Online cursus

Meer rust, met een ontspannen zenuwstelsel.

‘Deze cursus heeft mij echt nieuwe inzichten gegeven waardoor ik ben gaan begrijpen waarom ontspanning zo belangrijk is. Nu weet ik beter op hoe ik op tijd op kan laden, waardoor ik me beter voel. Dit voelen mijn kinderen natuurlijk ook.’

Sanne S.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

‘Nu ik snap hoe het zenuwstelsel werkt voel ik veel meer rust en begrip, voor mezelf en onze kinderen.’

Petra K.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

‘Ik was best kortaf en kon dan heel boos reageren, dit wilde ik eigenlijk niet. Mijn vrouw liet deze cursus zien. Heel fijn dat ik dit op mijn eigen tempo kon volgen. De uitleg ook over de fysieke lichamelijke aspecten raakten mij en maakten zoveel helder. Ik kan nu beter vanaf een afstand naar druk gedrag van onze kinderen kijken en weet wat ik zelf moet doen om minder kortaf te reageren.’

John R.

⭐⭐⭐⭐⭐

Deze cursus bevat:

⭐ 13 videolessen over het zenuwstelsel, ook uitgeschreven in tekst.

⭐ Een complete bonus-les voor je kind om zijn of haar zenuwstelsel te ontspannen.

⭐ 16 Kaarten met ontspanningsoefeningen.

⭐ Praktischeoefeningen om je zenuwstelsel direct meer ontspanning te bieden.

⭐ Werkbladen voor jezelf en je kind(eren) om de stof toe te passen.

⭐ Sheet met 8 somatische oefeningen die het zenuwstelsel ondersteunen.

⭐ Meditaties.

⭐ Audio oefening die jou helpt je zenuwstelsel beter te leren reguleren.

⭐ E-book over het zenuwstelsel.

Na deze cursus heb jij:

✔️ Kennis over het zenuwstelsel

✔️ Begrijp je de Polyvagaal theorie

✔️ Kun je bij jezelf jouw treden op de Polyvagale ladder herkennen en erkennen.

✔️Weet je hoe je weer in rust en ontspanning komt.

✔️ Kun je met deze kennis ook je kind(eren) ondersteunen.

✔️ Heb je verschillende technieken op zak om jezelf en je kind(eren) te ondersteunen naar meer rust en ontspanning.

✔️ Voel jij je weer rustig en ontspannen.

✔️ 1 Jaar lang toegang tot de cursus.

Start vandaag nog met deze cursus en geniet van meer rust en ontspanning voor jezelf en je kind(eren).