HartBewust

Hèt eendaags retreat om jezelf helemaal op te laden

Heb jij het gevoel dat je altijd aan staat? Het lastig vindt om rust te pakken en een moment voor jezelf te nemen? Ervaar je veel spanning en raak je voor je gevoel nooit echt helemaal opgeladen?

 

Kom dan naar de eendaagse Recharge dag en laad weer helemaal op. Zodat jij weer tot rust komt en met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis gaat.

 

We organiseren deze dag twee keer, kies jij voor zaterdag 31 augustus of zaterdag 7 september?

 

Locatie: Oud Gastel, Noord-Brabant.

Dit ééndaagse retreat wordt geleid door Joyce Palings en Inge Backx.

Joyce is auteur, coach en eigenaresse van Hartbewust, met uitgebreide kennis over mindfulness, neurowetenschap, pedagogiek en psychologie.

Inge is een ervaren yogadocente en oprichtster van Skinuals, ze heeft haar internationale yogadocentenopleiding in India heeft afgerond en geeft al ruim 10 jaar diverse yogalessen.

 

Samen bundelen ze hun krachten en kennis om jou een prachtige dag vol rust, ontspanning, gezonde voeding en verbinding te bieden.

 

Zo kun je helemaal tot jezelf komen en jouw batterij eindelijk weer eens goed opladen.

Deze dag is een cadeautje voor jezelf, een dag waarin je in een fijne sfeer en op een prachtige locatie wordt meegenomen op een reis naar meer rust en ontspanning. Je leert hoe je kunt ontspannen, ervaart een hele fijne yogasessie, geniet van een heerlijke lunch en nog veel meer. Maar vooral, tijd voor jezelf, tot rust komen en genieten in een fijne groep met gelijkgestemden. 

Deze dag biedt jou:

 

⭐ RUST, heerlijk een dag helemaal voor jezelf.

⭐Een fijne yogasessie.

⭐ Heerlijke gezonde lunch.

⭐ Visualisatie voor meer inzicht.

⭐ Verbinding met gelijkgestemden.

⭐ Kennis en inzichten in hoe jij meer rust en ontspanning in je leven kunt ervaren.

⭐ Praktische tips om ook na deze dag jouw batterij vol te houden.

Wie zijn Inge en Joyce?

Joyce heeft haar jarenlange ervaring als leerkracht gebundeld aan de kennis die zij heeft over mindfulness, neurowetenschap, pedagogiek en psychologie. Hiermee ondersteunt zij kinderen, ouders en leerkrachten om meer rust en ontspanning in het dagelijks leven te ervaren. Haar aanpak staat bekend als praktisch en onderbouwd vanuit een wetenschappelijke benadering. Zodat de aangeboden kennis ook heel bruikbaar is.

Inge is een gedreven yogadocente, diëtiste en ondernemer met een uitgebreide achtergrond in gezondheid en welzijn. Haar reis begon met het afronden van haar yogadocentenopleiding in India, gevolgd door diverse specialisaties. Naast haar passie voor yoga heeft ze zich gespecialiseerd in voeding en huid- en haarverbetering. Met al deze expertise heeft ze haar eigen supplementenlijn ontwikkeld, genaamd Skinuals, gericht op het bevorderen van gezondheid en welzijn. Inge staat bekend om haar praktische en down-to-earth benadering tijdens haar lessen, waarbij ze een holistische benadering van gezondheid en welzijn hanteert. Ze pakt problemen en uitdagingen zowel van binnen als van buiten aan.

Door hun kennis en ervaring te bundelen hebben Inge en Joyce alle tools in handen om jou deze dag te helpen helemaal te ontspannen EN hier ook tips voor meegeven om dit mee te nemen naar huis, zodat je ook na deze dag weer op tijd jouw batterij oplaadt.

 

Gun jezelf dit cadeau, meld je aan voor 20 mei en profiteer van de Earybird prijs van €149,- 

Na 20 mei betaal je €159,-

Op dit event zijn de algemene voorwaarden van HartBewust van toepassing