HartBewust

Studie retreat dag

Een studiedag waarin het team tot rust komt en waardevolle kennis opdoet.

Als leerkracht hebben we het druk, er komen steeds meer taken bij waardoor ook steeds meer leerkrachten spanningsklachten gaan ervaren. Het aantal burn-outs in het onderwijs liegen er helaas ook niet om.

 

Tijdens deze ééndaagse studiedag in retreat vorm krijgt het team de kans om weer heerlijk tot rust te komen, te ontspannen EN ook waardevolle kennis op te doen. Zodat iedere leerkracht tools in handen heeft om zelf de rust en ontspanning terug te vinden in het dagelijks leven en dit in zijn of haar klas ook de kinderen kan bieden. 

 

Kortom een cadeau voor het hele team! 

Ontspanning

.

Kennis

Verbinding

Pas als je weet hoe je zelf terug in ontspanning kunt komen en wat de positieve effecten daarvan zijn, ook cognitief. Kun je dit als leerkracht overbrengen naar de kinderen.

 

Deze dag wordt het team heerlijk meegenomen in fijne ontspanningstechnieken en leren we vervolgens hoe we dit kunnen koppelen naar de praktijk. Zodat iedereen ook praktische handvatten heeft waar zowel het team als de kinderen ontzettend veel baat bij hebben.

 

Iedere leerkracht ontvangt tevens een e-book met de aangeboden informatie, oefeningen en meditaties voor in de klas.

Deze dag zal geheel in retreatvorm worden gegeven, maar is absoluut niet zweverig! Met zelf ruime ervaring in het onderwijs weten we bij HartBewust als geen ander dat leerkrachten ook praktisch zijn ingesteld. En we garanderen dat deze dag die praktische kant ook zeker aan bod komt.

 

Deze dag kan zowel op de school zelf als op een mooie locatie in de natuur worden gegeven. HartBewust heeft connecties met een aantal locaties in Brabant. Maar ook buiten Brabant kunnen wij altijd op zoek gaan naar een mooie locatie.

 

Duur: Gehele dag van +/- 9.00 tot 15.30u (in overleg aan te passen).

Kosten: vanaf €899,- (exclusief lunch en locatie).

 

*De school is vrij om te kiezen voor een eigen lunch of deze ook door ons te laten verzorgen tegen een meerprijs, ditzelfde geldt voor de locatie. Benodigde materialen voor deze dag worden geheel door ons verzorgd.

 

Voor een offerte op maat gelieve contact op te nemen via info@hartbewust.com