HartBewust

Workshops op school

Eens wat anders, een inspirerende, waardevolle workshop voor de hele klas!

Hier vind je het huidige aanbod met de workshops voor in de klas. Iedere workshop wordt geheel door HartBewust verzorgd. Meestal kan dit in de klas zelf, mits er anders staat vermeld.

 

Je kunt een workshop reserveren door telefonisch contact op te nemen (06-18845072), of te mailen naar info@hartbewust.com

 

Liever een aanbod op maat? Neem dan contact op via info@hartbewust.com.

 

*Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Leren manifesteren

Geloof in jezelf en geloof in je dromen. DE basis mindset die een rode draad is in deze workshop. Manifesteren begint namelijk met deze mindset. 

 

In deze workshop leren de kinderen wat manifesteren is, hoe het werkt en hoe ze er zelf mee aan de slag kunnen gaan. 

 

Een zeer verrassende workshop waarin kinderen niet alleen luisteren, maar ook echt aan hun dromen gaan werken.

 

Ieder kind ontvangt bij deze workshop een eigen manifestation journal, zodat het ook na de workshop thuis of in de klas nog kan blijven werken aan die dromen.

 

Duur: +/- 2 uur, geschikt voor groep 6, 7 en 8.

Kosten €399,- voor maximaal 30 kinderen (boven dit aantal komt er €10,- per kind bij).

Gebruik je (tover)kracht

Wist je dat iedereen superkracht heeft? Deze superkracht kan ons letterlijk en figuurlijk supersterk maken en is onze levensenergie.

 

Als je leert hoe je deze energie kunt gebruiken en kunt sturen, sta je heel sterk in je schoenen. Je kan letterlijk bijna niet meer worden opgetild of omver worden geduwd.

 

Ieder kind kan dit leren, en heeft hiermee een waardevolle tool in handen om direct rust, ontspanning en zelfvertrouwen te gaan ervaren. 

 

Dit is een praktische workshop met fysieke oefeningen waarmee de kinderen direct resultaat ervaren, ze zullen verbluft zijn van hun eigen superkracht!

 

De leerkracht ontvangt ook een e-book met informatie, meditaties, oefeningen en werkbladen om dit ook nadien nog in de klas te kunnen herhalen.

 

Duur: +/- 1 uur, geschikt voor iedere leeftijd.

Kosten: €199,- per klas.

Kom tot rust met je adem

Onze ademhaling is DE afstandsbediening van ons lichaam om van actie naar rust te schakelen.

Door hier met specifieke oefeningen bewust mee aan de slag te gaan leren kinderen zichzelf te reguleren.

 

In deze workshop gaan we eerst ons lichaam klaar maken om goed te kunnen ademen, klinkt misschien raar, maar is wel nodig. En vervolgens leren de kinderen verschillende ademhalingstechnieken waarmee ze zichzelf kunnen kalmeren of juist activeren.

 

De leerkracht ontvangt een adembal en een e-book met informatie, en oefeningen om dit ook nadien nog in de klas te kunnen herhalen. 

Duur: +/- 1 uur, geschikt voor iedere leeftijd.

Kosten: €199,- per klas.